Поки зацікавлення встигла виявити лише одна сімейна пара, повідомляє Archdaily.

Зверніть увагу: Ліки для відчайдушних: в Берліні відкрили паб в приміщенні аптеки – фото

Найважливішою інсталяцією у виставковому центрі є головний зал, де продемонстровано як може виглядати вітальня після реновації. Тут облаштований простір, який складається з грунту, живих рослин, гірського каміння та справжнього потічка.


Все це компанія пропонує відтворити у себе вдома, але в менших масштабах / Фото Archdaily

Встановлення самої інсталяції тривало доволі довго, адже всі матеріали доводилось возити вручну.


Гірське каміння викладали руками / Фото Archdaily

Поміж камінням потік хлюпоче так само як той у горі Намсан. На стелі ми встановили класичні люстри, які краще освітлюють територію,
– розповів один з дизайнерів.


Клієнти можуть перекусити просто в шоу-румі / Фото Archdaily

Дивіться також: Легкий інтер'єр та відсутність бетону: в Коста-Риці побудували еко готель – фото

Проходячи по пішохідній доріжці до кінця, є розкішна житлова площа з лавкою та обіднім столом, де клієнт може спостерігати за видом на місто Сеул через вікно. Цікаво, що стіл тут теж екологічний, адже замість стільниці тут земля з мохом.

Дивіться більше фото інтер'єру еко будинку: